Facebook Share Image

Befektetési alapok

Ismerkedjen meg a unit-linked biztosításainkon belül elérhető befektetési alapokkal!

SI Globális Portfólió – a „világraszóló” befektetés

A hazai biztosítási piacon - eddig egyedülálló befektetési stratégiával – létrehoztunk az SI Globális Portfólió Alapokat, amely révén az egész világ tőkepiacát elérhetővé tettük ügyfeleink számára!

SI Globális alapok 550x

 

 

 

 

 

 

 

Miért különleges ez a portfólió?

  • A világ tőkepiacát, ill. annak összetételét leképezzük az új Globális Portfóliók befektetési alapjaiban. Nem fókuszálunk fejlett vagy fejlődő piacokra, nem koncentráljuk a befektetéseket meghatározott régiókra. Az ügyfeleink itt egyszerre minden piacot megkapnak és egyetlen befektetéssel több ezer vállalat profitjából részesülhetnek.
  • A globális lefedettségnek köszönhetően ezek az alapok maximálisan diverzifikáltak. Amikor egyes régiók vagy szektorok rosszabbul teljesítenek, míg a mások jól, úgy ez utóbbi pozitív teljesítmény kompenzálja a másik oldalon kialakuló gyengébb eredményeket.
  • A Globális Portfólió két alapból áll. Az SI Amundi Globális Alapok Alapja, amely a részvényeket és az SI Amundi Kötvény Alap, amely a kötvényeket tartalmazza.
  • A korábbi 3 kockázati szint megmarad. Továbbra is a részvénytúlsúlyos Globális Lendületes. a kötvény-részvény szempontból kiegyensúlyozott Globális Mérsékelt, valamint az alacsonyabb kockázatú Globális Óvatos portfóliókat kínáljuk ügyfeleinknek.
  • Az alapok kezelője a globális hátterű Amundi Alapkezelő Zrt., az Amundi Asset Management leányvállalata áll.
  • Célunk, hogy ügyfeleink megtakarításait biztonságban és értéken tudjuk tartani, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben legfontosabb, miközben a hozamokra is figyelünk. A piaci kockázatokat igyekszünk a lehetőségekhez mérten minimálisra csökkenteni és a globalitás révén vonzó hozamszinteket biztosítani.
  • A Globális Portfóliók alapjai kizárólag a SIGNAL IDUNA unit linked termékeihez kapcsolódóan érhetők el. A korábban megkötött etikus biztosításainkban is igényelhetők, illetve a korábbi alapjaink az új portfólióban is elérhetőek maradnak. Az SI Globális Portfóliók 2020. május 25-től elérhetők termékkínálatunkban.

Hazai alapok havi jelentései

Dokumentumtár 1300x

Hazai alapok havi jelentései - 2020

Tekintse meg dokumentumainkat!

 

SI GLOBÁLIS PORTFÓLIÓ ALAPOK kiemelt befektetői információk (KIID)

 

Ügyféltájékoztatók