Érdekel

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON

Kösse meg nálunk lakásbiztosítását!

Több kedvező ár-érték arányú csomag közül választhat, illetve tovább bővítheti a fedezetek körét.

tudjon meg többet
Hívjon minket!

Az ügyfél-azonosítás új határideje 2019. október 31.

2019. június 27.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Pmt. által előírt kötelező ügyfél-azonosítás határidejét az Országgyűlés által meghozott törvénymódosítás 2019. október 31-ig meghosszabbította. Fontos tudnia, hogy a Biztosító 2019. október 31-ét követően köteles az ügyleti megbízás teljesítését megtagadni, ha

a) az ügyféllel 2017. június 26. előtt létesített üzleti kapcsolatot,

b) az ügyfél vonatkozásában az ügyfél-átvilágítási intézkedéseket 2019. október 31-ig nem végezte el, és

c) az ügyfél vonatkozásában a Pmt. 7–11. §-ban és a 19–20. §-ban meghatározott ügyfél-átvilágítás eredményei 2019. október 31-ig nem állnak teljes körűen rendelkezésére.

Részletes információ itt érhető el: Tájékoztató az ügyfél-azonosítás rendjéről

Az Azonosítási felület itt érhető el: https://pmtazon.signal.hu

Tisztelt Ügyfelünk!

2019. május 21.

Tájékoztatjuk, hogy a számlavezető bankunknál, a TakarékbankZrt-nél történt informatikai átállás miatt a díjak lekönyvelésében előfordulhatnak késések. A Takarékbank munkatársaival együttműködve dolgozunk a hiba mielőbbi elhárításán. Köszönjük megértését.

Közlemény bankszámlaszám változásról

2019. május 9.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékbank Zrt-nél vezetett bankszámlaszámunk – a Takarékbanknál történt összeolvadások és átalakulások miatt – 2019. május 6-tól megváltozott. A régi bankszámlaszámra érkező díjak egy átmeneti időszakban, 6 hónapig az új számlaszámra átvezetésre kerülnek.

Az új bankszámlaszám: 50440016-10027147-00000000 (Takarékbank Zrt.)

Kérjük a banki átutalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen. A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról. Részletesebb információ:

https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Köszönjük együttműködését.

Pszichológiai csapdák a pénzügyekben! Magadra ismersz?

2019. július 12.

Döntéseink sorozatát többnyire érzelmi alapon hozzuk meg. Ez igaz a pénzügyi költéseknél is. Fontos, hogy a csábítás ellenére, álljunk meg egy picit és gondoljuk át tudatosan, hogy mire mennyit költhetünk. A részletek itt olvashatók.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.