Facebook Share Image

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás: Otthon | Signal Biztosító

OTTHON

Mindenhol jó, de legjobb OTTHON!

Otthonunk a kiindulási és érkezési pont életünkben, a meleg családi fészek, ahol biztonságban szeretnénk tudni mindazt, ami értékes számunkra. A SIGNAL OTTHON lakásbiztosítás rugalmasan alakítható biztosítási fedezetet kínál családja, otthona védelmére.

Lakásbiztosítás: Bástya | Signal Biztosító

Bástya Max

Rugalmasan alakítható biztosítási fedezet családja és kisvállalkozása számára!

A hosszú évek munkájával felépített egzisztenciánk, megszerzett értékeink biztonságát nem szolgáltathatjuk ki a véletlen szeszélyeinek. Magánszemélyként és cégvezetőként egyaránt felelősek vagyunk a környezetünk, a családunk, valamint munkatársaink anyagi biztonságáért.

Otthon akcio

" Legyen OTTHON is biztonságban!" nyereményakció

SIGNAL OTTHON vagy SIGNAL BÁSTYA MAX biztosítás kötésekor GARANTÁLT ajándékot adunk Önnek!

Kössön SIGNAL OTTHON vagy SIGNAL BÁSTYA MAX biztosítást 2019. szeptember 16. és 2020. március 15. között és biztosítása mellé GARANTÁLT ajándékot adunk Önnek. Sőt, EXTRA SORSOLÁSUNKON is részt vehet, ahol egy 150 000 Ft értékű tűzvédelmi csomagot is nyerhet.

Az EXTRA NYEREMÉNYSORSOLÁS új időpontja: 2020.08.31.

Társasház biztosítás: MI-Házunk | Signal Biztosító

MI-HÁZUNK társasház-biztosítás

A mi házunk, a mi biztonságunk!

Rugalmasan alakítható biztosítási fedezet a tulajdonosi közösség részére

A MI-HÁZUNK biztosítás a társasházi és szövetkezeti tulajdonú épületek tulajdonosi közösségeinek egyedi igényeihez igazodik. A modulokból felépülő biztosítási csomag – az ingatlanbiztosításon felül – széles körű felelősségbiztosítási védelmet is tartalmazhat!

Lakásbiztosítás: Ajánlat és útmutató | Signal Biztosító

Ajánlás és útmutató

Ebben a menüpontban található a MABISZ Ipari Technikai Biztosítási Bizottsága és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) közös ajánlása a villám- és túlfeszültség-károk megelőzéséhez és csökkentéséhez, valamint a MABISZ lakásbiztosítási útmutatói.

Kárrendezés

Kárrendezés

Intézze akár otthonról biztosítási szerződéséhez kapcsolódó kárbejelentését! Az internetes kárbejelentés egyszerű és gyors, így kényelmesen intézhető a SIGNAL online felületén!

Feltételek_475x275

Feltételeink

Jelenleg értékesített és már nem értékesített lakásbiztosítási termékeink feltételei.