Facebook Share Image

Személyes ügyfélszolgálat

Központi irodánk normál, illetve rendkívüli nyitva tartása, időpontfoglalás, értékesítési pontjaink és partnereink

Központi ügyfélszolgálat

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. központi ügyfélszolgálatának címe:

1123 Budapest, Alkotás utca 50. (Alkotás Point irodaház, B épület, földszint)

Nyitvatartás

MunkanapokNyitvatartás
hétfő 8:00 – 20:00
kedd 8:00 – 16:00
szerda 8:00 – 16:00
csütörtök 8:00 – 16:00
péntek 8:00 – 16:00

Ügyfélszolgálatunk rendkívüli nyitvatartása

Rendkívüli nyitvatartás

Időpontfoglalás

A várakozás elkerülése érdekében és a személyes ügyintézés megkönnyítéséhez előzetes időpontfoglalást biztosítunk. Kérjük, hogy fogyatékkal élő mozgáskorlátozott és látás-, illetve hallássérült Ügyfeleink az Időpontfoglalás menüpontban előzetesen jelezzék személyes ügyintézésre vonatkozó igényüket a zavartalan és kényelmes kiszolgálás érdekében. Kérjük az időpont foglalásnál vegyék figyelembe rendkívüli nyitvatartásunkat is, az alábbiak alapján:

Rendkívüli nyitvatartás

Időpontfoglalás személyes ügyfélszolgálatunkra

Értékesítési pontjaink

A Google térképes alkalmazás segítségével megkeresheti az Önhöz legközelebbi értékesítési irodánkat. A legördülő menüből válasszon megyét, illetve kontaktpontot, így megjelenik a keresett iroda címe, telefonszáma, e-mail elérhetősége.

Értékesítési pontunk bármelyikében tud szerződéskötést kezdeményezni, viszont felhívjuk figyelmét, hogy ezek az irodák ügyfélszolgálati tevékenységet nem látnak el, meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézéssel kérjük, keressék fel központi ügyfélszolgálatunkat! Az értékesítési pontoknak nincs nyitvatartási ideje. A bejelentkezés előzetes telefonos egyeztetés alapján történik.

A SIGNAL IDUNA Biztosító értékesítési irodái

Takarékszövetkezeti partnereink

A Google térképes alkalmazás segítségével megkeresheti az Önhöz legközelebbi takarékszövetkezeti partnerünk elérhetőségét. A legördülő menüből kérjük, válassza ki a kívánt megyét vagy települést, majd a térképen megjelenő ikonra kattintva fehér mezőben jelenik meg a fiók címe, telefonszáma, weboldala. A térkép csak partnereink központi irodáit tartalmazza, a teljes fióklista az egyes takarékszövetkezetek weboldaláról tölthető le.

A SIGNAL IDUNA Biztosító takarékszövetkezeti partnerei